Tarina nuoren naisen elämästä ja valinnoista.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Osa 3


Päivät olivat kuluneet ja oli vihdoin odotettu perjantai. Menin koulun jälkeen Sannalle valmistautumaan iltaa varten. Kyyti saapuisi jo neljän aikaan, joten aikaa ei ollut paljon. Sanna kiharteli hiukseni ja laitoin samalla kasvoni kuosiin. Olin pakannut isompaan laukkuun aiemmin aamulla bilevermeet. Aloiteltiin jo Sannan pienessä yksiössä iltaa varten, kun aikaa jäi odotettua enemmän.

”Niin Matias vai tulee hakemaan? Muistinko oikein?”, Sanna huikkasi viinistään ja siirsi katseensa kysyvänä minuun.
”Joo”

”Itse asiassa veikkaisin, että kohta jo pihassa autollaan”, sanoin ja katsahdin kelloa.

Hetken kuluttua Matias soittikin, että on pihassa neitoja odottamassa. 

 
Sanna istui takapenkille ja minä etupenkille Matiaksen viereen. Loin hymyn ja tervehdin, kiitin vielä kyydistä.


Santun mökille ajaessa meni noin puoli tuntia, matka ei ollut ollenkaan paha hyvässä seurassa, musiikin pauhatessa. Mökin ulkopuolelle kuului raikuvasti musiikki. Mökki näytti ulkoapäin viihtyisältä ja melko arvokkaaltakin mökiltä, naapureitakaan ei onneksemme ollut. 

 

 Ilta kului tanssien, juoden ja porukan kanssa hilluen. Tosin puoliakaan en tuntenut, mutta ei se menoa haitannut. Aina ku meni johonkin huoneeseen, tuntui että hukkuu porukkamäärään. Isoon taloon mahtuu paljon.


Sekasaunassakin oltiin porukan kanssa. 

 
Saunasta pois lähtiessä Matias juoksi luokseni.

”Ethän vielä ole menossa pois?”, hän kysyi oudostellen.
”En, hengähdän vain vähän. Liian kovat löylyt tällaiselle.”, nauroin hieman humaltuneena.
”Miten olisi pienet uinnit kanssani?”, Matias kysyi virnuillen.
”Uinnit? Sehän on jäätävää!”, sanoin melkein järkyttyneenä.
”Tule vain, edes kastautumaan. Voin tarvittaessa lämmittääkin sinua.”, Matias vinkkasi ottaen minua kädestä kiinni ja alkaen raahaamaan rantaan.

 
Matias loi katseen minuun, ”Näytät muuten seksikkäältä bikineissä.”

Hymyilin vain takaisin, keskityin täysin veden kylmyyteen. Tosin olihan jo kesän alku ja tämä oli vain järvi, joten kylmempikin voisi olla.

Tartuin Matiasta kädestä, hän katsahti minuun. Hymyilin vain takaisin ja jatkoin kahlaamista eteenpäin. 

 
Hän yhtäkkiä kääntyi minuun päin, koukkasi minut syliinsä ja kaatoi meidät veteen. Nousin nauraen ja hykerrellen vedestä.

”Kylmää! Ja oletpa ilkeä! Tule saunaan.”, kiljahtelin ja lähdin juoksemaan rantaan päin.

 
Matias juoksi perässä ja kiusasi minua vielä koskettaen lantiotani takaa päin kylmillä käsillään, se pisti minuun vielä enemmän liikettä.

Jonkun aikaa saunoessa ja nauraessa porukan mukana, oli aika lähteä pukemaan. Voisi mennä mökin puolelle katsastamaan menoa ja etsimään uutta juomista, tölkkini näytti jo pohjaansa.
Meno jatkui vielä aamuviiteen saakka, silloin nukahteli jo monet. 

 
Itse löysin parisängyn vierashuoneesta, Matias tuli viereeni nukkumaan ja joku vieras vielä hänen viereensä. Jotenkin vain löysin itseni aamulla Matiaksen kainalosta, hän puristi minua rintaansa vasten. Jotenkin vain tunnuin tyytyväiseltä, saisinko?

 Joku porukka heitti minut ja Sannan takaisin keskustaan. Tuntui hyvältä, hymyilytti. Tosin en odota mitään, mökillä ollut läheisyys vain tuntui hyvältä.

Matias tekstasi myöhemmin, että olisi kiva jatkaa rauhassa siitä mihin jäätiin. Vastasin huvittuneena, että mihin sitten jäimme?



Kommentteja saa (ja pitää) laittaa! (:  Tykkäisittekö talo/kaupunkiesittelyistä?

3 kommenttia:

  1. Tyksin tästä sun tarinastas vaikken yleensä tykkää yhtääntälläisistä simi tarinoista enkä varsinkaan niistä jotka on kirjoitettu oikean maailman tyylin että on esim facebook, mutta tää on silti hyvä tarina ja jään seuraamaan. :) Pyytäisin linkitystä mutta vuodatus on katkolla joten en ainakaan voisi heti vasta linkittää...

    VastaaPoista
  2. aijjoo ja minä ainakin tykkäisin kaupunki tai talo esittelystä :)

    VastaaPoista